Matematika za maturu A

Matematika za maturu

Pripremni tečaj za poaganje ispita matematike

Quick Info

Cijena
1800 kn
Ocjena
(2 / 4 votes)

Detalji tečaja

Kome je namijenjeno

Pripreme za maturu osmišljene su na način da se uvježbavaju i detaljno objašnjavaju oni tipovi zadataka koji se pojavljuju na maturi. Posebno se to odnosi na gradivo koje je nedovoljno pojašnjeno i obrađeno u školi. Pripremni tečaj za polaganje ispita iz matematike na maturi namijenjen je svima onima koji žele ponoviti gradivo matematike srednje škole i kvalitetno se pripremiti za ispit. Na pripremama ćemo riješiti preko 500 zadataka. Za one koji se prijave do 15.10. dajemo dodatnih 8 sati nastave. Svi polaznici dobivaju pristup do dodatnih 20 sati video predavanja.

responsive joomla template

Vrijeme trajanja i termini

Početak siječanj 2022.  Pripreme za maturu iz matematike ukupno traju 68 školskih sati standardni i 80 pojačani tečaj. Nastava se održava subotom ili nedjeljom. Za prijave do 15.10. dajemo dodatnih 8 sati nastave. Za utvrđivanje gradiva dostupno je još 20 sati video materijala.

responsive joomla template

Predavači

Pripreme za polaganje ispita iz mature drže dr. Igor Bertović i mr. Aleksandra Raketić Bertović.

responsive joomla template

Cijena

Cijena tečaja je 1800 kn za 68 školskih sati, odnosno 2100 kn za pojačani tečaj u trajanju od 80 školskih sati. Moguće plaćanje na rate prema dogovoru s polaznikom.

responsive joomla template

Predlažemo

Matematika za maturu A

Početak siječanj 2021.

Matematika za maturu B

Početak siječanj 2022.